Program


Sabbathsong Klezmer Band - Több mint koncert - Több mint klezmer

Sabbathsong Klezmer Band - Több mint koncert - Több mint klezmer

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 30. hétfő, 19:00

2021. augusztus 30. (hétfő), 19.00

Sabbathsong Klezmer Band

Több mint koncert - Több mint klezmer

 

A Sabbathsong Klezmer Band ma már brand! Ezt Masa Tamás, az együttes alapítója sem gondolta volna 23 évvel ezelőtt, amikor másodmagával énekelt a Nagyfuvarosban. Ami ezután történt, az szinte csodával határos. Kezdjük ott, hogy lemezfelvételre kapott felkérést, mikor még együttese sincs. Nem ez volt a célja, mégis így alakult. 

De ugorjrunk egy nagyot, ismét egy csoda következik: a 150 éves zsinagóga újra teljes pompával várja látogatóit, a nagy tiszteletnek örvendő, önzetlen orvosról elnevezett utcában. Igen, ez a Rumbach, mely szakrális, közösségi és kulturális térként nyílt meg a közelmúltban. A Mazsihisz elnöke, Heisler András a Rumbach zsingagógáról a megnyitón azt mondta: ide rang, sikk és társadalmi esemény belépni, függetlenül attól, ki milyen zsidó, mennyire zsidó vagy egyáltalán zsidó-e. Ha ezt a két csodát, azaz a Sabbathsongot és a Rumbach zsinagógát egyszerre akarják élvezni, jöjjenek el az idei Zsidó Kulturális Fesztivál zárókoncertjére – mindkét csoda garantált! 

A zenekar tagjai:Masa Tamás– ének, trombita,Masa Anita– ének, hárfa,Bódi Mónika– hegedű,Szabó Bálint– klarinét,Csányi Sándor– harmonika,Szentkirályi György– buzuki, gitár,Kovács Laci– szaxofon,Langer Zoltán– nagybőgő,Rostás Csaba– darbukka,Andrasics Szabolcs– dobok

 

A 23. Zsidó Kulturális Fesztiválról bővebb információk itt. 

(A Fesztivál a Broadway Event és a BZSH közös szervezése.)

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk! 

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

További ajánlataink


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!