Program


ScrapShow - VIP jegy

ScrapShow - VIP jegy

A ScrapShow Magyarország első ScrapMechanik tematikájú rendezvénye. A résztvevők megtekinthetik a népszerű hazai tartalomgyártók által készített exkluzív videókat, személyesen találkozhatnak Balukával, együtt játszhatnak Balukával, Zondával és “Q”-val, valamint különleges ajándékokkal gazdagodhatnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 31. szombat, 11:00

Minden kedves ScrapMechanic rajongót várunk október 31-én a Lurdy Moziban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14) egy felejthetetlen show keretein belül, ahol velünk tart Baluka, Zonda és a rejtélyes “Q” avagy Dávid!

A VIP jegyet vásárlók plusz egy órás programon vesznek részt, ahol össze mérhetik építési tudásukat és a jegy mellé járó ajándékokon túl további “szuvenírekre” tehetnek szert egy kvíz keretein belül!

A VIP program 11:00 órától 14:00 óráig tart, ez idő alatt exkluzív kisvideók kerülnek levetítésre, online bejelentkezik Zonda és “Q” illetve élőben jelen lesz Baluka. Lehetőség lesz közösen játszani a videósokkal, készülünk kérdezz-felelekkel, a rendezvény zárása pedig egy dedikálás és fotózkodás. A regisztráció 10:00 órakor kezdődik, a karszalagok és az ajándékok ekkor kerülnek átadásra.

A programon csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet részt venni!
Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n, vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte. A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak
A jegyek limitált számban kaphatók, így minden érdeklődőnek javasoljuk, hogy mihamarabb szerezze be a jegyét!

A helyszínen velünk tart a CREATOROK Shop, ahol lehetőség lesz különleges ScrapShow termékek beszerzésére is!

A legfrissebb információkat Facebook oldalunkon tesszük közzé, így érdemes követni minket ott is: https://www.facebook.com/scrapshow.hu/
További információkért keresse fel weboldalunkat: https://www.scrapshow.hu/

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A nulladik perc ősbemutató, csodás látványvilágot és igazi sztárparádét ígér. Udvaros Dorottya, Grisnik Petra, László Lili, Pataki Ferenc, Rohonyi Barnabás, Ficzere Béla játsszák a fordulatos komédiát.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

További ajánlataink


Szeretnénk benneteket meghívni a 2024. március 23-án, szombaton megrendezésre kerülő 3 vetítéses animációs film rendezvényünkre. Találkozhatsz kedvenc videósaiddal is, ott…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!