Program


SlovenijaJazz & Beyond - Ecliptic

SlovenijaJazz & Beyond - Ecliptic

Tapasztalt zenészek és jó barátok csoportja hozta létre ezt az új zenei konstellációt, amelyben a dub, a beat, a drum 'n' bass és az ambient izgalmas elegyeként megszülető zene maga az élő és folyton változó kreativitás, s ahol az együttes minden tagja egyenragú szereplője a zenei párbeszédnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 1. szombat, 20:00

SlovenijaJazz & Beyond | Ecliptic (SI)

Közreműködik:

    Jani Moder - gitár, effektek
    Igor Matković - trombita, elektronika
    Jani Hace - basszugitár, effektek
    Žiga Kožar - dob, ütőhangszerek
    Murat - beatbox, effektek

Olyan korban élünk, amikor az analóg és digitális életünk közötti határok minden eddiginél inkább elmosódnak. A zenekar tagjai ezt a folyamatot reprezentálják a hangszereikből és az olykor szinte megfejthetetlen elektronikus forrásokból származó, egymás körül keringő és egymáshoz közelítő hangok intenzív párbeszédével, mellyel jelenünk kollektív tudatának belső vívódásait is érzékeltetik. Az egymással ütköző perspektívák többféle valóságot és érzékelést is teremtenek, melyek további elmélkedésekre sarkallják a hallgatót.

Valamennyi zenész komoly saját zenei háttérrel rendelkezik, ami hamarosan megjelenő albumuk széles műfaji spektrumában is tükröződik, az ambientesen lebegő textúráktól a nyers groove-okig. Fejlődésének mostani pontján a zenekar szilárdan hisz a pillanat zenei teremtő erejében, ezért is került minden élőben a lemezrefelvételre úgy, hogy valamennyi zenész mindvégig ugyanabban a közös, nagy felvételi helyiségben játszott.

Tapasztalt zenészek és jó barátok csoportja hozta létre ezt az új zenei konstellációt, amelyben a dub, a beat, a drum 'n' bass és az ambient izgalmas elegyeként megszülető zene maga az élő és folyton változó kreativitás, s ahol az együttes minden tagja egyenragú szereplője a zenei párbeszédnek.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

További ajánlataink


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!