Program


Snowscooter túrák Normafán / Snowscooter bérlés (1 nap)

Snowscooter túrák Normafán / Snowscooter bérlés (1 nap)

Az új slágert nem a német technó banda fújja, hanem az a látogató, aki az innovatív snowscooter nyergébe pattan! Hamar sztár lehetsz a BMX kerékpár és a snowboard nászából született hójárón. Robogj az élmények közé! A táncparkett helyett a pálya ördöge lehetsz Normafa lejtőin is.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Snowscooter túrák Normafán

Eszközbérlés az év bármely napján lehetséges.

Az új slágert nem a német technó banda fújja, hanem az a látogató, aki az innovatív snowscooter nyergébe pattan! Hamar sztár lehetsz a BMX kerékpár és a snowboard nászából született hójárón. Robogj az élmények közé! A táncparkett helyett a pálya ördöge lehetsz Normafa lejtőin is. Azért közben szólhat a ´Jumping All Over the World´. Az eszköz külföldi utazáshoz is bérelhető, hogy a klasszikus felszerelés mellé adagoljunk egy kis “pikáns fűszert”!

 

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

További ajánlataink


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!