Program


Somló Fesztivál / Éjszakai Pincetúra 2023

Somló Fesztivál / Éjszakai Pincetúra 2023

Merülj el a Somlói csodálatos világában, ahol a bor és a kultúra találkozásának különleges pillanatait élheted át 2023. június 16-17-én, pénteken és szombaton.
Az idei év különleges számunkra, hiszen ünnepeljük a rendezvényünk 10. évfordulóját!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 17. szombat, 14:00

Somló Fesztivál
Éjszakai Pincetúra 2023

A fesztiválon 25 somlói borászat nyitja meg pincéjét, ahol te is megkóstolhatod, hogy milyen vulkánunkon készített bor és megismerkedhetsz a borászokkal.
Minden borászat saját programmal várja a vendégeket, így garantáltan megtalálod a számodra legkedvesebb helyszínt.

Pénteken, 16-án, a Somló Kapujában kerül sor a Somlói Borgála díjátadóra és sétáló kóstolóra a Borvidéki borverseny aranyérmes borászataival, boraival.
Ezzel a programmal nyitjuk meg a hétvégét. Kellemes borok, élőzene biztosítja, hogy ezzel az eseménnyel lepörögj a hétköznapokról, és felvedd a Somló ritmusát.

A családosokat sem felejtettük el! 17-én szombaton kora délután a Somló Kapujánál gyerekprogramokkal várjuk a kicsiket, hogy az egész család együtt töltheti el a hétvégét.

Nagy örömünkre szolgál, hogy 17-én szombaton a Somló fesztivál keretein belül 18:00-kor vendégül láthatunk téged is egy pohár borra a Szent Margit kápolna parkolójában.
Itt szeretnénk megszervezni az ország legnagyobb koccintását, ahol együtt ünnepelhetjük a borok és a barátság örömét.

Szombaton este 10 órakor pedig a hagyományos tűzgyújtással kezdetét veszi a hajnalig tartó Éjszakai Pincetúra.

A jegyet váltó vendégek korlátlanul használhatják a Somló Körjáratot, ami a tavalyi rendezvényen nagy sikert arató 72 személyes kisvonat.
Fedezd fel a Somló hegy varázslatos tájait ezen a különleges körúton a hegy lábánál!

Ne hagyd ki ezt a különleges eseményt! Gyere, kóstolj és élvezd a Somló varázslatos világát!

Ajánlatunk


Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

További ajánlataink


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!