Program


Sorsfordító életesemények

Sorsfordító életesemények

Prof. Dr. Bagdy Emőke
Sorsfordító életesemények – Trauma, fejlődés, megerősödés

 több...

Aktuális előadások



A jó dolgok mellett a veszteségek is az élet természetes velejárói. Egyszer fent, máskor lent – szokták mondani. Ezen az előadáson a hétköznapi nehézségeken túli traumatikus helyzetekről fogunk beszélgetni. Olyanokról, amik alapvetően változtatják meg az életünk addigi folyását. Egy válás, egy komoly betegség, a szeretett hozzátartozó elvesztése, anyagi csőd…a sorsfordító életesemények senkit nem kímélnek, a kérdés az, hogy hogyan tudjuk kezelni ezeket. Mitől függ a lelki ellenálló képesség (rezíliencia), az, hogy kit mennyire visel meg, ha „padlóra kerül”? Tudunk-e segítséget kérni? Milyen stádiumai vannak a felépülésnek, és a sokszor küzdelmes belső munka miként formálja a személyiségünket? Mit takar pontosan a poszttraumás növekedés fogalma, hogy lehetséges végül javunkra fordítani a ránk mért sorscsapásokat? Prof.Dr.Bagdy Emőke Prima Primissima díjas klinikai szakpszichológus hatalmas élettapasztalat és szakmai tudás birtokában érkezik segíteni a balatonfüredi közönséghez.

„Mindig szerettem tanítani és lelket gyógyítani. Ezt teszem ma is, és tanítok »nem középiskolás fokon« a média minden csatornáján és mindenütt, ahová hívnak, és ahol terjeszthetem a pszichológiai ismereteket. Remélem, sokáig végezhetem ezt a szolgálatot. Mégsem időt kérek a sorstól, hanem csak azt, hogy szabott életidőmben mindig a személyes érdekeltségen túlmutató értelme legyen annak, amit teszek.”

A beszélgetés végén a közönség tagjainak is lesz lehetősége kérdezni, szeretettel várjuk önöket!

További ajánlataink


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!