Program


Sosem elég!

Sosem elég!

SOSEM ELÉG!
Szemerédi Bernadett zenés válogatása

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 27. vasárnap, 19:30

“Amikor énekelek, amikor zenélek, nem félek semmitől, nem ismerek ellenséget, és végtelen harmóniába kerülök a legtávolabbi múlttal és a jelennel. Azonos vagyok önmagammal.”

Szemerédi Bernadett a napsütötte Délvidékről, Hódegyházáról származik. A zene - mióta csak az eszét tudja - szerves része része az életének. Tizennyolc éves koráig hegedűművésznek készült, végül a színészi pályát választotta hivatásául.
Ezen az estén egy különleges zenés utazásra invitálja a nagyérdeműt. Szabad és játékos szárnyalásra, amelyből sosem elég. Amelynek állomásai legkedvesebb gyermek- és felnőttkori zenés szerelmei, élményei, musical-jei. Amelyek azóta is formálják a lelkét, művészetbe és emberekbe vetett hitét.

Zongorán közreműködik: Drexler Vajk.

Játékidő: 60 perc (szünet nélkül)

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

További ajánlataink


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!