Program


Spirit Es(e)tek 6. - Gundel Takács Gábor sorozata (Don Carlos kapcsán)

Spirit Es(e)tek 6. - Gundel Takács Gábor sorozata (Don Carlos kapcsán)

Milyen élethelyzeteket rejt egy-egy klasszikus (vagy épp kortárs) színdarab? Abban reménykedünk, hogy a jól megfogalmazott és színészek által be is mutatott kérdéseink-elemzéseink nézőinkben válaszokat indukál(hat)nak majd.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

SPIRIT ES(e)Tek címmel indítunk új sorozatot, Gundel Takács Gábor vezetésével.

Milyen élethelyzeteket rejt egy-egy klasszikus (vagy épp kortárs) színdarab? Fordítsuk ezt le hétköznapi, mindenki által ismert szituációkra, játsszunk velük, elemezzük, játsszuk újra, változtassuk a paramétereket, nézzük meg egy-egy darabbéli család és/vagy közösség együtt érvényesülő és mindenkire másképpen ható lelki mezőjét, és ezen keresztül tegyünk fel kérdéseket, melyek nyilván az önismeretről (is) szólnak. Abban reménykedünk, hogy a jól megfogalmazott és színészek által be is mutatott kérdéseink-elemzéseink nézőinkben válaszokat indukál(hat)nak majd.

A 10 részes sorozat szeptember 9-én indul, a Három nővér c.darab kapcsán.

Az esteken egy pszichológus sazkértő mellett a Spirit művészei: Perjés János, Szitás Barbara, Szíjártó Aurélia vesznek részt, Bányai Gábor irányításával

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

További ajánlataink


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!