Program


Stereo Akt: Tisztasági festés
3

Stereo Akt: Tisztasági festés

Apjuk halála után a sors újra egymás mellé sodor egy testvérpárt. Halotti torra kell felkészíteniük egykori otthonukat, ám nincs könnyű dolguk: nem csak a lakásban lévő áldatlan állapotokkal, hanem apjuk rájuk nehezedő emlékével is meg kell küzdeniük. Vajon elég egy lomtalanítás ahhoz, hogy elszámoljanak a rájuk nehezedő múlttal is?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 11. hétfő, 20:00

Karl Ove Knausgard Halál - Harcom 1. című napló-regényének egy részlete inspirálta az előadást, amelynek akusztikus világát Bartha Márk zenei kompozíciói és dramatizált hangjáték jelenetek alkotják. A nézők fejhallgatón keresztül hallgatják a montázst, melyet egy 3D-s hangzásvilágot lehetővé tévő binaurális mikrofon tolmácsol.

Szereplők: Göndör László, Szász Dániel
Koncepció: Bartha Márk-Boross Martin-Thury Gábor
Zene, hangdesign: Bartha Márk
Látványtervező: Fekete Anna
Dramaturg: Kautzky-Dallos Máté
Konzulens: Téri Gáspár
Technikai vezető: Jankó Mátyás
Produkciós asszisztens: Tési Dóra
Producer: Mayer Dániel

Rendező: Boross Martin

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

További ajánlataink


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!