Program


STOP – HINTÁK, APÁK, SZERELMEK
5

STOP – HINTÁK, APÁK, SZERELMEK

Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert ifjúsági zenés játéka fiataloknak szól, meg örök fiataloknak, és azoknak, akik már nagyon nem azok, de képtelenek elfelejteni, hogy voltak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 23. csütörtök, 15:00

Grecsó Krisztián - Hrutka Róbert: Stop
– hinták, apák, szerelmek –

A Stop a véletlenek játéka, a kizökkent időé. Egy találkozás története, ahol kifordul sarkából a világ. De legalábbis megváltozik egy lány és egy fiú élete. Sorsuk lesz. Másik. 

Ritkán akadunk olyan emberre, aki nem hagy minket annak maradnunk, akik voltunk addig. Ezen az estén ez megtörténik. A Stop különben egy hazaút meséje. De közben óriásiak a kitérők, a srácok saját szüleik lesznek, majd megint önmaguk, feléled az őket felnevelő és meghatározó világ. Lázadnak, tűrnek, szeretnek, és próbálnak megbocsátani. A szüleiknek. A Stop a kitörés játéka, de nekik már csak önmagukból lehet menekülni.

Szereposztás
Blanka..................... Kárpáti Barbara
Dani......................... Lenchés Márton

Rendező: Vándorfi László

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

További ajánlataink


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!