Program


Swing Á La Django

Swing Á La Django

Gödöllői Királyi Váró
Királyi Váró
Esemény kezdése: 2020. 09. 24. (csütörtök) 20.00
2x45 perc, 1 szünettel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 24. csütörtök, 20:00

A Swing à la Django együttes egy innovatív, a világon egyedülálló hangszeres felállással bíró héttagú zenekar. Különleges stílusötvözetet teremtettek, zenéjük hangzásában harmóniára talál a magyar autentikus folklór zene, a francia manouche swing és a sanzonok világa, a tangó, a jazz és a bossa nova, ennek eredménye ez az általuk Hungarian Django Swing-nek nevezett egyedi stílus.

Koncertfelkérésekhez alkalmazkodóan játszanak autentikus gipsy swinget, django popot, new wave popot, django swinget, vagy olyan ismert dalokat feldolgozva, amelyeket a közönség kíván.

A Swing à la Django zenekar tagjai korábban olyan művészekkel dolgoztak együtt, mint Stochelo Rosenberg, Sting, Zubin Mehta, Andrea Bocelli és Roby Lakatos. Felléptek többek között a New York-i Carnegie Hall-ban, a Hong Kongi Operában, a Royal Albert Hall-ban, a Montreux-i Jazz Fesztiválon és a Montreali Nemzetközi Jazz Fesztiválon.

A django stílus ilyen módon való interpretálása hazánkban igazi unikum, de még külföldön is különlegességnek számít. A formáció 2015. januárjában a MÜPA Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében, a Budafoki Dohnányi Zenekar kíséretével debütált. A teltházas koncert után ezzel a produkcióval nyitották meg a 2015-ös Tavaszi Fesztivált a debreceni Kölcsey Központban, ahol a Kodály Filharmonikusok kísérték őket. Rövid időn belül felkérést kaptak egy saját koncertre a Városmajori Szabadtéri Színpadtól is. Azóta nagyobbnál nagyobb sikereket könyvel el a formáció. Eddigi legnagyobb és legrangosabb koncertfelkérésük 2019. október 25-én lesz a Bécsi Musikverein-ben.

A Swing à la Django az elmúlt egy évben Stuttgartban, Tallinban, Helsinkiben, Brüsszelben, Augsburgban, Freitalban, Grazban, Brassóban, Sepsiszentgyörgyön és Bécsben is koncertezett. Magyarországon számos fellépés mellett két alkalommal (2016-ban és 2018-ban) a Prima Primissima Díj Gálakoncertjén játszott meghívott zenekarként. A 2017-es év leghangosabb sikere egy olyan nagyszabású nemzetközi produkció volt, ahol Stochelo Rosenberg, világhírű manouche gitáros és Roby Lakatos vendégművészek társaságában léptek fel a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A 2018-as évet egy telt házas Budapest Aréna koncerttel zárták a Budafoki Dohnányi Zenekar meghívására.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!