Program


Szabad a vers - Hunyadi Máté műsora

Szabad a vers - Hunyadi Máté műsora

Vajon felkapják-e fejüket a fiatalok a költők lüktető szavára, ha mai zenével párosítva, mainstream formában hallják? Ez foglalkoztatja Hunyadi Máté végzős színművészt, aki ezzel a kísérlettel szólókarriert is indít.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 18. kedd, 19:30

Szabad a Vers - Hunyadi Máté és Bencsik Levente műsora
- A Vers-dalok új dimenziója

A magyar költészet páratlan csodáit több fiatalnak kellene megismernie, ezért született az elképzelés, hogy modern és populáris zenével ötvözve játsszunk a versekkel. […] Kortárs és 20. századi magyar költők (József Attila, Baka István, Zelk Zoltán, Bognár Péter, Kemény Lili és Kemény Zsófi) verseit dolgozzuk fel, de a műsor gerincét Baka István alkotásai adják, akinek mind művészi nagysága, mind éles és pontos társadalomszemlélete máig érvényes.” (Hunyadi Máté)

Előadják:
Vers, ének........... Hunyadi Máté   
Gitár..................... Bencsik Levente  

Zenei munkatárs: Bencsik Levente

A műsor időtartama 55 perc.

Ajánlatunk


A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

További ajánlataink


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!