Program


Szabadi Vilmos, Nagao Haruka és Karasszon Eszter ( Beethoven plusz )

Szabadi Vilmos, Nagao Haruka és Karasszon Eszter ( Beethoven plusz )

Beethoven: Esz-dúr vonóstrió, op. 3
Beethoven: D-dúr vonóstrió, op. 9/2
Beethoven: D-dúr szerenád, op. 8

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 6. péntek, 19:00

Szabadi Vilmos (hegedű), Nagao Haruka (brácsa), Karasszon Eszter (cselló)

Szabadi Vilmos Liszt-díjas hegedűművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Vonós Tanszékének egyetemi docense rendszeresen lép fel a fiatal generáció feltörekvő tagjaival. Partnerei ezúttal Nagao Haruka hegedű- és brácsaművész, a Central European String Quartet tagja és a Magyar Állami Operaház Zenekarának koncertmestere, valamint a Zeneakadémia Karrierirodájának protezsáltja, a már jelentős sikereket maga mögött tudó Karasszon Eszter. Beethoven és a kamarazene együtt való említésekor elsősorban vonósnégyesek, zongorástriók és hegedű-zongora szonáták juthatnak eszünkbe, de a zenetörténet egyik, ha nem a legnagyobb hatású mestere más összeállításokra is komponált. A hangversenyen középpontba kerülő vonóstriók Beethoven korai, önfeledt és tradíciótisztelő időszakából származnak, amikor még csak feszegette, de nem törte át a Haydntól és Mozarttól örökölt klasszikus stílus kereteit.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

További ajánlataink


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!