Program


Szécsi Pál emlékest - egy legenda újraéled

Szécsi Pál emlékest - egy legenda újraéled

SZÉCSI PÁL emlékest
egy legenda újraéled
PREMIER
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 22. péntek, 19:00

JOHNNY MOONLIGHT tolmácsolásában, aki tiszteleg a legendás énekes emlékének

Közreműködik: BÍRÓ IDA

A Fészekbeli est része a JOHNNY által 2018-ban indított Emlékest csillagturnénak, amellyel - az évtizedekig külföldön élő művész, JOHNNY MOONLIGHT – tisztelegni, megemlékezni kíván az egyik legnagyobb magyar énekes legenda, SZÉCSI PÁL emléke előtt, közelgő 75. születésnapja alkalmából.
A műsorban felcsendülnek a legismertebb dallamok, képek villannak fel az énekes karrierjéből, életének főbb állomásaival is megismerkedhet a közönség.

Néhány az elhangzó dalok közül:
Bolyongok a város peremén, Édes öregem, Szereted-e még, Csak egy tánc volt, Klaudia, Szeretni kell bolondulásig

Szerzők (a teljesség igénye nélkül):
Mészáros Ágnes, Domenico Modugno, Vándor Kálmán, Sciorilli, Németh P. István, Kookie Tian, Szécsi Pál, Ihász Gábor, S. Nagy István, Vadas Tamás,Varga Kálmán

Rendező: HÁLÓ ZSOLT

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

További ajánlataink


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!