Program


Szentivánéji álom

Szentivánéji álom

Szentivánéj van. Már széthintette varázsporát a nagyhatalmú növény, hogy álomba ringassa azt a halandót, aki meg akarja találni, hogy megérthesse a virágok és az állatok nyelvét. De akárki nem lesheti ki titkait. Shakespeare alakjai életre kelnek ezen a varázslatos éjszakán, összegabalyodik a sorsuk s valahol a titkok mögött ott rejlik a valódi világ.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 14. szombat, 19:00

Táncszínházi előadás William Shakespeare színműve nyomán

Barta Dóra Harangozó-díjas, Érdemes Művész, a Kecskemét City Balett vezetője. A Szentivánéji álom első koreográfiája a Miskolci Nemzeti Színházban, melyet a Miskolci Balett táncosai adnak elő.

RENDEZŐ: Barta Dóra

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

vígjáték két részben

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben a KOWALSKY MEG A VEGA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

További ajánlataink


Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna…

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!