Program


SzínMűveletek: Helka

SzínMűveletek: Helka

Tündérek, varázslók, manók és boszorkányok - ráadásul a Balatonnál! Melyik kisiskolás fantáziáját ne mozgatnák meg ezek a csodalények? Ám, amikor arról van szó, hogy egy könyvvel a kezükben leüljenek a kanapéra, mintha fintorognának kicsit a sok oldal láttán. De mi történik, ha a közös játék segít kinyitni a képzelet világának kapuját?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 11:00

SzínMűveletek - Helka

Tündérek, varázslók, manók és boszorkányok - ráadásul a Balatonnál! Melyik kisiskolás fantáziáját ne mozgatnák meg ezek a csodalények? Ám, amikor arról van szó, hogy egy könyvvel a kezükben leüljenek a kanapéra, mintha fintorognának kicsit a sok oldal láttán. De mi történik, ha a közös játék segít kinyitni a képzelet világának kapuját? Nyulász Péter Helka című nagysikerű regényéhez készítettünk ráhangoló foglalkozást. Az együtt eltöltött idő alatt a gyerekek játszva tanulnak a Balatonról és a tó keletkezésének legendáiról, kis csapatokban megszerzik a szükséges varázsképességeket, és megküzdenek a gonosz boszorkánnyal. Azt is megsúghatjuk: Helka és Csiperke megjutalmazzák szorgos segítőiket… Ám az igazi kaland majd a könyvvel kezdődik! (A foglalkozást a regényt még nem ismerő gyerekeknek ajánljuk.)

Időtartam: 70 perc
Korosztály: 9-11 év
Maximális létszám: 15 fő
A foglalkozást vezetik: Zétényi Lina (II.), Hlinyánszky Doma (II.), Mlynarik Julcsi (II.)
Helyszín: Nádasdy terem (Vas utca 2/c, aulában ruhatár mellett jobbra az ajtón át)

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

További ajánlataink


Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!