Program


SzínMűveletek: labor.

SzínMűveletek: labor.

Labor

Kísérletezzünk együtt!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 17. péntek, 19:30

Ez egy havi rendszerességgel megrendezésre kerülő program, ahol betekintést nyerhettek a II. éves drámainstruktor hallgatók munkájába. Mi több: Ti is a részeseivé válhattok, sőt, nélkületek mit sem érne az egész! Alkalmanként különböző foglalkozásokkal várunk Titeket az aktuális repertoárunkból. A foglalkozások sora igen színes: egy része egyetemi feladatként jött létre, mások pedig egy-egy csapat szabadidős projektjei. Vannak már kipróbált és jól bevált workshopok, de lesznek foglalkozás - premierek és nagy “Most ugrik a majom a vízbe!” helyzetek. Hogy mitől köthetőek mégis egy csokorba? Mindegyik szívügyünk, és szeretnénk
minél többetekkel megosztani. A labor tehát egy terep a kísérletezésre, fejlesztésre és fejlődésre, tudáscserére és tapasztalatszerzésre. Az aktuálisan meghirdetett alkalom konkrét programjáról mindig az adott eseménynél értesülhettek, további részleteket pedig a foglalkozások leírásánál találtok.

Van, hogy egyszerre két 90 perces foglalkozás is megrendezésre kerül a Labor estéken. Ezek mindig külön termekben zajlanak majd. Ajánlott, hogy kényelmes ruhában jöjjetek.

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

További ajánlataink


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!