Program


Sztárestek zongorával: Olga Peretyatko
2

Sztárestek zongorával: Olga Peretyatko

Dal- és áriaest két részben, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 21. vasárnap, 19:30

Sztárestek zongorával

A szentpétervári születésű Olga Peretyatko zenei pályája a Mariinszkij Színház gyermekkarában indult, később karvezetőként is diplomázott. Énekesi tanulmányait ezt követően Berlinben, Hamburgban és Pesaróban folytatta, így nevét először főként a német és olasz közönség ismerhette meg. A nemzetközi áttörést 2007-ben a Plácido Domingo nevével fémjelzett Operalia-verseny második helyezése hozta el számára, azóta rendszeres fellépője a milánói Scala, a Berlini Állami Operaház, a londoni Covent Garden, a New York-i Metropolitan és számos más jelentős operaház produkcióinak. Lenyűgöző hangjának és kiváló színpadi jelenlétének köszönhetően a legváltozatosabb szerepeket képes megformálni, s bár karrierje kezdetén főként Mozart, Rossini, Meyerbeer és Bellini operáinak lírai és koloratúr szoprán szerepeiben vált ismertté, az utóbbi években Verdi, Rimszkij-Korszakov és Richard Strauss műveiben is látható. Peretyatko már fellépett hazánkban, 2019-ben az OPERA Zenekar kísérte a Müpában, az Operaházban a Sztárestek zongorával című sorozatban debütál, ahol a közönség egy másik oldaláról ismerheti meg a világhírű szopránt.

Közreműködik: Olga Peretyatko
Zongorán közreműködik: Matthias Samuil

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

További ajánlataink


Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!