Program


Tabán a házban - Random Trip évzáró koncert 2021

Tabán a házban - Random Trip évzáró koncert 2021

A Random Trip 2021-es évzáró nagykoncertje valódi időutazás: az Artisjus gáláján "Az év produkciója" díjat elnyerő improvizációs közösség a hetvenes évek zenei forradalmának közepébe repít el minket, a fiatal muzsikus-generáció jeles képviselőit pedig olyan legendák segítik ebben, akik maguk is aktív részesei voltak ennek a korszaknak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 30. csütörtök, 19:00

A koncerten közreműködő több mint tucatnyi zenész között elismert művészeket is találunk: Solti Jánost, minden idők legjobb hazai könnyűzenei dobosát, a legendás LGT oszlopát, akiknek neve szinte összeforrott a régi Tabán fesztiválokkal. Jelenlétének további különlegessége, hogy ez alkalommal lép fel először a Random Trip csapatával, ahol ráadásul ritka a dobos vendég. Hozzá csatlakozik Ausztriából a különleges hangú és elképesztően sokoldalú énekesnő Lylith, akit a Parov Stelar Band slágereiből ismerhet a nagyközönség, valamint Vitáris Iván, akinek igazán testhezálló lesz az aznapi tematika, hiszen örökmozgó figurája maga is egyfajta időgépként funkcionál. A Random Trip "magja", Delov Jávor és DJ Q-Cee mellett további kiváló hangszeresek és frontemberek erősítik az aznapi felállást, akik kilétéről folyamatosan hullik le a lepel a koncertig hátralévő két hónap során.

Búcsúztassák velünk a 2021-es esztendőt!

Közreműködők:

Solti János - dobTátrai Tibor - gitár
Karácsony János - gitár
Lylith (ex Parov Stelar Band) – ének
Vitáris Iván (Ivan and the Parazol) – ének
Zentai Márk (Mörk) - ének
Mc Kemon
Szebényi Dani - billentyű
Bata István (Veni, Kéknyúl) - basszusgitár
Nagy Kristóf (Seven Seconds In The Future) - gitár, loop, beatbox
Jász Andris (Kéknyúl) - szaxofon, fuvola
DJ Q-Cee - lemezjátszó, beatbox
Delov Jávor – dob

Super early bird: 3500 Ft (november 10.23:59-ig)

Early bird: 3900 Ft (november 29. 23:59-ig)

Normál: 4500 Ft

Az esemény zenés-táncos rendezvénynek minősül, ezért az érvényben lévő szabályok szerint magyar vagy uniós védettségi- és egy arcképes igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél) együttes bemutatásával vagy a védettséget igazoló telefonos applikációval látogathatják a 18 év felettiek.

Ajánlatunk


Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

További ajánlataink


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!