Program


Táncfarsang 2019. - Dot. Consla/ Harcsa Veronik, Gyémánt Bálint: I hear you

Táncfarsang 2019. - Dot. Consla/ Harcsa Veronik, Gyémánt Bálint: I hear you

A consla saját formanyelv, mely ötvözi mind a latin, páros táncok (salsa, zouk) kötött vezetés-követésből adódó mégis spontán örömtánc tánc mozgásanyagát, a kortárs tánc adta szabadságot és kreatív önkifejezést, és a kontakt improvizációban résztvevő testek egymásra ható játékát.




 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 4. hétfő, 19:30

'Milyen lehet a hangja? Nincs hangja, teste van. Íze, ereje, sebessége, lágysága van. Néma hangszer, tele van zenével, ha jól állsz hozzá, megérzed, és egy másik füllel hallod.
Milyen lehet az érintése? Nincs teste, hangja van. Öble, sikolya, suttogó éneke van. Mozdulatlan test, tele van energiával, ha mellé ülsz, vibrál, egy másik érzékeléssel érzed.'

A dot.Consla 2013 óta működő projekt társulat.
Az előadást az előadók a helyszínen keltik életre improvizáción keresztül; Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, a dot.Conlsa profi kortárs táncművészei, a salsa táncosokból álló amatőr ConslaCore, és profi meghívott salsa és zouk vendégművész Leon Rose és Ronaldo Magalhães de Aguiar közös találkozásából.

Ujszászi Dorottya szakmai Nívó-díjjal végzett balett művész, a Budapest Táncszínház, Inverse Dance, Badóra Társulat után Hubert Essakow Dance (UK), Quan Bui Ngoc '3art3 Company' (CH) tagja. Stott Pilates oktató, ranglista vezető versenytáncos, a nemzetközi salsa élet meghatározó alakja, 46 országban szerepelt Leon Rose-zal(UK/FR), és Pasty-val(Curacao/NL).
A consla fejlesztésén 2010 óta dolgozik. Társulatával a shanghai Swatch Art Peace Hotel rezidense, munkáját a 2015-ös Velencei Biennálén bemutatták.

Képek forrása: puskelzsolt.com

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

További ajánlataink


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!