Program


Táncfarsang 2019. - Szeri Viktor: Melinda álma

Táncfarsang 2019. - Szeri Viktor: Melinda álma

A MELINDA álma a különféle emberi viszonyrendszereket vizsgálja egy trash-(szappan)opera világában. A túlzásokon keresztül próbál rávilágítani az élet egyszerűségére és gyönyörére. Nem táncol – előad, majd a különböző szerepeken keresztül talál vissza önmagához.

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 2. szombat, 20:45

Ó Melinda, hogy elhagytál engemet. Kihunyt a fény, már csak szívem őrzi a reményt, hogy újra rám találsz. Sokszor jársz az eszemben, emléked képe színtisztán burjánzik fel szívemben.
Ugye eljössz még? Ugye eljössz még? 

Melinda, aki soha nem bánatos, élete teli van örömmel. Szeretteinek bearanyozza minden percüket, ha rátekintesz elfog a csillámló boldogság. Bíborvörös ajkain keresztül csak mézédes szó szökken ki. Teste akár a lágy nyári szellő. Illatát, ha megérzed a remegés járja át a lelked. Aranyló haja a napsugarat árasztja szívedbe, soha nem láttál még hozzá hasonlót.

"Szeri Viktor koreográfiája végtelenül friss és (ön)ironikus. Egy fiatal táncos-alkotó tükre, amely nemcsak saját generációjának fájdalmait és önkeresését tükrözi, hanem a 21. századi ember magára hagyottságának minden nehézsége előtör belőle. Mert a kor embere keresi önmagát. Mind a hagyományokon, mind az embertársain keresztül." (Kovács Péter) 

Ajánlatunk


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

zenés átirat két részben

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

További ajánlataink


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!