Program


Táncfarsang 2019. - Usine 1.84: Közelítés

Táncfarsang 2019. - Usine 1.84: Közelítés

A megismerés határvidékén a testtelen remegésből valami kiválik, a valami valakivé lesz, a valakiből több valaki, ember, férfi, nő – és megszületik a dráma. Értelemmel telik meg a mindenség, birtokba vesszük a világot.



 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 2. szombat, 19:30

Zoom. A képernyő mindent megmutat! Nincs hazugság, csak létezés!

Ki vagyok én a világmindenségben, a kozmoszban, a bolygón, a kontinensen, az országban, a társadalomban, a munkahelyen, a családban? A testemben? Egy parányi részecske változásával új fajok, új eszmék képződnek…Az én saját emberi döntéseim vajon mire hatnak?
Képes vagyok a dolgok mélyére látni? Képes vagyok a változásra? Hajlamosak vagyunk elsiklani a részletek felett. Csak az eredményre koncentrálunk, nem éljük meg a pillanatot. Az Usine 1.84 új darabjában emberi történetekkel találkozunk, ahogy azok felépülnek a szinte semmiből, a test és a táncnyelv legelemibb alkotórészeiből. Egy megcsillanó bőrfelületből, egy moccanó izomból. Hányféle élményt képes elmesélni ez a pár elem, hányféle történetet, kapcsolatot, szenvedést élünk meg velük? Nem útmutatás a cél, hanem hogy felnyíljon a szem, s lássuk azt is, amiről azt hisszük, már rég ismerjük.
Bármerre is járunk, e sok történet végül mégiscsak egy: a csillagpor itt rezeg bennünk. 

Koreográfia: Tókos Attila és ifj. Zsuráfszky Zoltán
Előadják: Abdulwahab Nadia, Paput Júlia, Tókos Attila, ifj. Zsuráfszky Zoltán
Írta: Varga Koppány
Dramaturg: Soós Attila
Fény: Kovács Gerzson Péter
Zene: Wondawulf

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

További ajánlataink


házastársi ping-pong Kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról őszintén és cinkos humorral.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!