Program


Tele-Port
2

Tele-Port

A formáció, hűen nevéhez, egy alternatív valóságba transzportálja hallgatóját és azt ígéri, legalább annyira felvillanyozó lesz ezt a zenét hallgatni, mint amennyire megalkotni!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 1. péntek, 20:00

Tele-Port (LX)

Közreműködik:
Zhenya Strigalev - szaxofon
Jérôme Klein - szintetizátor, Fender Rhodes
Pol Belardi - elektromos nagybőgő
Jeff Herr - dobok

A Tele-Port! egy vadonatúj, energiától duzzadó kvartett. A formáció a luxemburgi jazzszcéna vezető zenészeiből áll, (név szerint a bőgős Pol Belardi, a billentyűs Jérôme Klein és a dobos Jeff Herr alkotja), akik egyesítették erejüket a kalandvágyó orosz szaxofonossal, Zhenya Strigalevvel, aki az utóbbi évtizedben a londoni jazzszíntér oszlopos tagjává vált. Eredeti zenéjük koncepciója a gondosan válogatott összetevők desztillációjaként csakúgy leírható, ahogy egy Európa romantikáját, bölcsességét és türelmét az Egyesült Államok jazztörténelmével és a keleti kultúrák gazdag tradícióival ötvöző zeneként. Az eredmény a jazz egy sajátosan modern verziója. Akár úgy is elképzelhetjük ezt a produkciót, mint egy hanglényt, amelynek európai feje és amerikai lába van, és kezében tart egy repülőjegyet, amely egy olyan repülőre szól, ami egy örökké változó, alakváltó test megtalálására indul. A kompozíciók különböző irányokban bontakoznak ki, megannyi helyre teleportálva a hallgatót. A zenekar tagjai egyben kiváló zeneszerzők is, így a koncertek során saját képességeit széltében-hosszában hozzák nyilvánosságra. A gondos minimalizmustól a groove-orientált kóruszenén keresztül a teljes egészében improvizált, energetikus csillagrobbanásig terjed zenéjük hangulati skálája.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

További ajánlataink


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!