Program


Terepsegway túra a Mátrában - Bene túra
4

Terepsegway túra a Mátrában - Bene túra

Magyarországon elsőként a Mátrában!Idén immáron 120 km segwaypálya-rendszeren várjuk vendégeinket a páratlan szépségű Mátrába. Túráinkat azoknak is ajánljuk, akik még sohasem próbálták ki a segwayezést, hisz az alaptúráinkon mindenkit szakképzett oktatók tanítanak meg a futurisztikus jármű használatára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

TEREPSEGWAY HEGYITÚRÁK A MÁTRÁBAN

Magyarországon elsőként a Mátrában!Idén immáron 120 km segwaypálya-rendszeren várjuk vendégeinket a páratlan szépségű Mátrába. Túráinkat azoknak is ajánljuk, akik még sohasem próbálták ki a segwayezést, hisz az alaptúráinkon mindenkit szakképzett oktatók tanítanak meg a futurisztikus jármű használatára.

TÚRÁK | KÖZÉPHALADÓKNAK
Azoknak, akik legalább már egyszer segwayeztek nálunk. Max. 5-10 perces ismétlő gyakorlatokkal

7. BENE TÚRA
Az izgalomba csomagolt eredetiség jegyében
Exkluzív élmények az ország legmagasabb épített csatornapatakja mentén...
Indulás: Mátrafüred (HSB)* 10.00; 12.00 vagy 14.00 óra

Minden idők legizgalmasabb túráját alkotta meg a HSB ezzel a túrával! A túra nem csak tartalmában, megvalósításában, az általa kínált látvány- és élményelemek különlegessége révén az eddigi legspecifikusabb program, hanem azért is, mert olyan turisztikai tradíciókat emel 21. századi magasságokba, amelyek nélkül aligha beszélhetnék ma bármely attrakcióról is.

A speciális túra nem csak visszatérés az eredethez, de egyben esszenciája is minden korábbi túrának mégpedig úgy, hogy maga a program új fejezetet nyit a terepsegway-túrák történetében. Az útvonal meredek sziklák között, mély szakadékok mentén vezet a csatornapatak vonalát követve, a segway a tízméteres szakadékok peremén halad. Az út a Benevár háta mögött vezet, patakátkelések tarkítják, a Mária zarándokúton haladva egészen a Máriácskáig fut, majd a varázslatos sétányon vezet vissza fenyvesek és tölgyesek között. Mátrafüred legszebb túraútvonala a Kalló Malmok völgyében igazán eredeti és sehol máshol nem átélhető élményt nyújtó.

Az új túra technikailag is sok fordulatot rejt a segwayesek számára: itt aztán tényleg jól lehet gyakorolni a lépcsőtechnikát, a sziklás részeken nagyon jól kell pozícionálni az eszközt, ehhez fejben nagyon meg kell tervezni a menetet.

Az eredet mellett a túra tisztelgés is az elődök előtt, hiszen ezzel a túrával emlékezünk meg az idén 130 éves Mátrai Túraegyesületről és annak alapítójáról, Hanák Kolosról. Ez az egyesület volt hazánk első hivatalos turisztikai egyesülete, megalakulása után itt történt meg az első hivatalosan is kijelölt magyarországi turista útvonal kialakítása. Ez azt jelenti, hogy a magyar turisztika szülőhelye itt a Mátrában volt, s ezért is ünnepeljük meg ezt stílusosan egy formabontó és minden eddiginél pazarabb megoldásokat kínáló túrával.


Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

További ajánlataink


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!