Program


Terepsegway túrák Normafán / TÜNDÉRTÚRA - középhaladóknak

Terepsegway túrák Normafán / TÜNDÉRTÚRA - középhaladóknak

TÜNDÉRTÚRA középhaladóknak - TÜNDÉR SZIKLÁK – LIBEGŐ ALSÓ – SZÉPJUHÁSZNÉ ÁLLOMÁS- LIBEGŐ FELSŐ
A túra indulási pontja: High-Tech Sportok Bázisa 2. – a Normafa Síháztól 10.00; 14.00 órától
Programidő: kb. 2.5 óra

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Segwaytúrák Normafán

A High-Tech Sportok Bázisa várja Önt Budapest egyik legszebb pontján, a Normafai Síháznál.  A bázistól induló túráink a Budai hegyek csodás vonalait követik, s mindeközben gyönyörű a táj és lélegzetelállító panorámák nyílnak a városra. Budapest látványa innen egyedülálló élményt nyújt a világ egyik legizgalmasabb városában: fentről, de mégis a földről…

Túráinkat az amerikai x2 terepsegwayeken szervezzük. Nagyon könnyű elsajátítani a használatát – ez a robusztus felépítésű, ugyanakkor nagyon érzékeny járgány gyors és intenzív élmények sorát nyújtja; persze mindeközben óvatosnak kell lenni.  Súlyhatár: 120 kilogram. A túrát megelőzõ oktatáson részt venni, illetve a túra során az utasításokat betartani kötelező. A segway megfelelő használata igazán felemelő élmény: a túra finoman „fűszeres”, hiszen van benne izgalom, nevetés, szórakozás és egy jó adag stresszoldó adrenalin.

A túrákat szakképzett túravezetők vezetik – az ár tartalmazza a védőfelszerelést, az oktatást és az idegenvezetést is. A gyerekek 8 éves koruk körül már önállóan is tudják használni a gépeket, a kisebbek kis utánfutókban lehetnek részesei a túrának; a szüleik vontathatják őket. Így az egész család részese lehet ennek az egyedülálló élménynek.

Rendezvényekre is bérelhetőek!
Legyen szó vállalati vagy magán eseményről, vagy egy különleges alkalomról ezek az eszközök hozzásegítik ahhoz, hogy az elképzelt összejövetel valóban sikeres legyen. Ajánljuk létszámtól függetlenül minden olyan rendezvényre (sportnap, céges nap, falunap stb..), ahol a cél az egyediség, ahol a legfontosabb a vendégek elkápráztatása. Ezek az eszközök kihagyhatatlanok, ha olyan programot szeretnének megvalósítani, amely sokáig emlékezetes marad a meghívottak, vagy az arra ellátogatók számára.
Kérje egyedi ajánlatunkat: info@4evszak.hu

Előzetes bejelentkezés, időpont és kapacitás egyeztetés minden esetben szükséges.
Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken, vagy foglaljon előre időpontot.

Ajánlatunk


Neoton musical musical két részben esőnap július 15.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

További ajánlataink


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye,…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!