Program


Titanic 2019: És dalol a madarad

Titanic 2019: És dalol a madarad

A tehetséges fiatal rendező, Miyake Sho egy Hokkaidóban játszódó drámát rendezett a fiatalok között szövődő barátságról, szerelemről és rivalizálásról. A főszerepeket Japán legmenőbb fiatal színészei (Emoto Tasuku, Sometani Shota és Ishibashi Shizuka) alakítják..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 22. kedd, 16:15

És dalol a madarad
(Kimi no tori wa utaeru / And Your Bird Can Sing)
Japán, 2018

Rendező: Shó Miyake
Szereplők: Tasuku Emoto, Shizuka Ishibashi, Shóta Sometani

“A film egy modern és progresszív óda a hajnalig tartó táncolás vagy a közös nyári sörözés már-már transzcendens élvezetéről. Bár nincsenek benne kifejezett poénok, mégis tele van szellemes aranyköpésekkel, a színészek testjátéka pedig egyszerre fejez ki abszurditást és mélabút. Miyake felszabadult hangulatú remekműve egy egyszerre egyedi és mégis egyetemes életérzést ragad meg az önfejű huszonéves hősei közötti bonyodalmakon keresztül.” (Rhys Handley filmkritikus)

Ajánlatunk


MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

További ajánlataink


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!