Program


Tóth Péter zongoraestje

Tóth Péter zongoraestje

Tóth Péter zongoraművész koncertje

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 3. szerda, 19:00

Tóth Péter zongoraművész egy rendhagyó és különleges koncerttel lepi meg a gyulai közönséget. Hangversenye második részének 40 perces műsora ugyanis nincs meghatározva, a közönség szavazással döntheti majd el, hogy mit szeretne hallani. A választható műsorok listáját a koncert szünetében kapják meg a nézők, és a szavazás is a szünetben fog történni, így a közönség aktív részese lehet a műsorválasztásnak, ami egyébként igen ritkán fordul elő hangversenyeken.

Tóth Péter 11 évesen kezdett zongorázni Békéscsabán Csontos József Attila növendékeként, majd két és fél év zongoratanulás után felvételt nyert a budapesti Zeneakadémia előkészítő tagozatára, ahol Nádor György, Réti Balázs és Bihary László osztályába került. A Zeneakadémián megszerzett diplomája után (2008) az Egyesült Államokban folytatta tanulmányait Ungár Tamás majd Anton Nel növendékeként. 2015-ben megszerezte a doktori fokozatot a University of Texas at Austin egyetemen. 2016 óta New Jersey-ben él, ahol két egyetemnek is zongoratanára (Fairleigh Dickinson University; Rutgers University).
Tóth a világ mintegy húsz országában koncertezett, többek között Németországban, Hollandiában, Ausztriában, Franciaországban, az Egyesült Államokban, Japánban, Dél-Koreában, Costa Rica-ban, Peruban, és természetesen Magyarországon.

Fontosabb eredményei:
-a 2000. évi weimari Nemzetközi Liszt Zongoraverseny győzelme
-a 2001. évi budapesti Nemzetközi Liszt Zongoraverseny győzelme
-a 2010. évi Los Angeles-i Nemzetközi Liszt Zongoraverseny győzelme
-a 2012. évi Junior Prima Díj elnyerése
-a 2013. évi Los Angeles-i Nemzetközi Paderewski Zongoraverseny győzelme
-a 2018. évi Békéscsaba Kultúrájáért Kitüntetés elnyerése

Ajánlatunk


Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

További ajánlataink


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!