Program


Trixie Whitley

Trixie Whitley

A belga-amerikai Trixie Whitley 2012-es szólófellépése után másodszor koncertezik Magyarországon, azonban első alkalommal hallhatjuk triója élén, ráadásul felvillanyozó 2019-es albumával érkezik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 8. vasárnap, 20:00

A belga-amerikai Trixie Whitley 2012-es szólófellépése után másodszor koncertezik Magyarországon, azonban első alkalommal hallhatjuk triója élén, ráadásul felvillanyozó 2019-es albumával érkezik. Trixie-nek sűrű a múltja, de élete legjobb formájában van: híres zenészapa (Chris Whitley) csodagyereke, aki egy remek szupergrúp (Black Dub), szólólemezek, egy Kid Koalával közös LP és míves színpadi produkciók után megvalósította álmai hangzását. A Run The Jewels rapduó producerével készült hipnotikus mesterművét mutatja be.

Trixie Whitley blues-roots rockzenész apja, Chris koncertjein állt először színpadon, háromévesen. Lemezen is apjával debütált, tízévesen, 1997-ben. Egy év múlva pedig már Belgium legfiatalabb rezidens dj-jének mondhatta magát, avantgárd elektronikát és jazzt pörgetett - pörgés jellemezte általában az életét is. Alternatív színházakkal turnézott, tagja lett a U2 és Bob Dylan producereként is működő zenész, Daniel Lanois szupergrúpjának, a Black Dubnak, amellyel egy szuper dub-soul-rock amalgámot adtak a világnak. Itt Brian Blade jazzdobos volt a ritmusfelelős, de az énekesként soulos érzékenységű Whitley valóban igen széles körben dolgozott hírességekkel Marc Ribottól Robert Plantig. Első lemezein nagyjából úgy modernizálta a bluest, mint PJ Harvey, 2019-es legutóbbi LP-jén, a Lacunán viszont elektronikus, hiphopos, hipnotikus lüktetést adott dalainak: futurisztikus, vibráló zene született. Invenciózus, provokatív, kategorizálhatatlan előadó, akinek zenéje azoknak is bejöhet, akik a modern soult szeretik, de azoknak is, akik St. Vincent triphoposabb hangzású rokonának hallják.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Zenés Kalandtúra – musical két részben-

További ajánlataink


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!