Program


Túrajó séták - HAJMÁSKÉRI ANZIX

Túrajó séták - HAJMÁSKÉRI ANZIX

Pusztulásukban is lenyűgöző, impozáns épületek, melyek az Osztrák-Magyar Monarchia idejétől az 1990-es szovjet kivonulásig tartó időszakból rengeteg emléket őriznek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 7. vasárnap, 14:00

Túrajó séták - HAJMÁSKÉRI ANZIX
SZERVEZŐ NEVE: TÚRAJÓ

A sétán az egykori Monarchia és Közép-Európa legnagyobb katonavárosát járjuk be. Lépjünk be együtt egy olyan helyre, ahová eddig nem mertél! Belépni tilos? Velünk szabad!

Találkozási hely: Hajmáskér, Gábor Áron Általános Iskola melletti parkoló (Iskola utca 1.)
Útvonal: egykori katonaváros épületei
Séta hossza: 2 km
Séta időtartama: 2 óra
Séta nehézségi foka: közepesen nehéz
Javasolt öltözet: sportos, vastag talpú cipővel és zseblámpával
Parkolás: ingyenes parkoló az Iskola utca elején

Túrajó sétautalvánnyal rendelkezők az utalvány beszámítását az info@turajo.hu címre írt üzenetben igényelhetik!

Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy a túrán mindenki a saját felelősségére vesz részt! A sétaszervező a séta alatt bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállal!

A sétát tíz éves kor felett ajánljuk!

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

További ajánlataink


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!