Program


ÚJ DALOK - Friderika koncert

ÚJ DALOK - Friderika koncert

ÚJ DÁTUM: 2022.04.14!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 14. csütörtök, 19:00

ÚJ DALOK - Friderika koncert

- Ki az a Friderika?
- Bayer Friderika 1994-ben, az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselte Magyarországot a „Kinek mondjam el vétkeimet” című dallal. A mai napig ez a legjobb helyezés, amit magyar induló elért ezen a nemzetközi versenyen, amiért (nem mellesleg) kétszer is megkapta az EMERTON díjat.

- Új dalok? Miért, vannak régiek is?
- Az említett fesztiváldalon kívül más slágerek is hallhatóak lesznek, amikről talán nem is tudod, hogy Friderika dalok. De a hangsúlyt a legújabb szerzemények kapják.

- És milyenek az új dalok?
- A vonósnégyessel kibővített zenekarra hangszerelt új dalok megpróbálják kifejezni azt a flow érzést, amit csak egy örömhír, vagy egy harmonikus zene tud létrehozni az emberben. Mindezt számos meglepetéssel. Annyit elárulhatunk, hogy jó pár dal zenei világát Friderika fia álmodta meg…

- És miért a RaM Színház by Freelusion?
- Mert ez a hely nemcsak kiváló hangzást tesz lehetővé, hanem a látvány is magával ragadó lesz a koncerten. Már csak TE hiányzol.

A már megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra!
Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

További ajánlataink


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!