Program


Üljön közelebb! – interaktív képzőművészeti előadások

Üljön közelebb! – interaktív képzőművészeti előadások

Mit fejeznek ki a kezek a művészet különböző korszakaiban? Mit mutat a testtartás? Mit kívánt kifejezni a művész, és ehhez képest mi mit értünk rajta?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 11. szerda, 18:30

Üljön közelebb! – interaktív művészeti előadások

Előadó: Katona Júlia művészettörténész

A sorozat célja, hogy a közönség közelebb kerüljön a képzőművészethez és a választott témához. Lebontjuk az előadó és a nézők közötti áthidalhatatlannak hitt szakadékot – úgy, hogy mindenki jól fogja érezni magát. Az előadásokat interaktív játékalkalmazások és prezentációs eszközök színesítik, melyekhez a résztvevők mobiltelefonjaikkal kapcsolódhatnak.

Testbeszéd

Mit fejeznek ki a kezek a művészet különböző korszakaiban? Mit mutat a testtartás? Mit kívánt kifejezni a művész, és ehhez képest mi mit értünk rajta?

Ajánlatunk


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

További ajánlataink


Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért.…

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!