Program


Vackor karácsonya

Vackor karácsonya

Vackor, a kis mackó épp téli álomra készülődik, ám egy gyönyörűen tündöklő csillag alvás helyett izgalmas, kerek erdei kalandra csábítja.
Gyermek táncjáték, egy felvonás.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 23. péntek, 14:00

Puha, fehér hótakaró borítja be az erdőt, az állatok izgatottan készülődnek a karácsonyra. Vackor -a mackók szokásához híven- épp készülődik a téli álomra, ám amikor bebújik az ágyába egy gyönyörűen tündöklő csillagra lesz figyelmes, mily ragyogót még sohasem látott. Elindul hát, hogy megkeresse, és megszerezze magának a tüneményt.
Útja során találkozik régi barátaival, izgalmas kalandokba keveredik, mígnem a kerek erdő bebarangolása után, karácsony estéjén ismét otthon találja magát. S bár üres kézzel érkezik a fénylő tüneményt mégis megtalálja.

A szöveget Kormos István meséje alapján Balkányi Kitty szerkesztette.

Előadja az INVERSEDANCE | Fodor Zoltán Társulat és meghívott vendégei.

Alkotók
koreográfus - Fodor Zoltán
koreográfus asszisztens - Balkányi Kitty
zene - Gergely Attila, montázs
főcímdal - Balássy Betty, Varga Feri
fényterv - Fejes Ádám
díszlet- és jelmeztervező - Iványi Árpád

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

További ajánlataink


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!