Program


Várkert Jóga - Drahos Eszterrel - Pilates

Várkert Jóga - Drahos Eszterrel - Pilates

Drahos Eszter egy derékfájás miatt szakember tanácsára kezdte el a Pilatest, mint alternatív megoldást a fájdalmakra. Szakember tanácsára kipróbáltam a Pilatest, mint egy alternatív megoldást a fájdalmamra. Fél év rendszeres gyakorlás után a derékfájdalom elmúlt és már csak igen ritkán jött elő újra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 12. hétfő, 19:00

Mint mindenki, aki megtapasztalta egy mozgásforma áldásos hatását Eszternél is elérkezett az idő, hogy másnak is megmutassa, milyen hatékony is a Pilates.

„Örülök, hogy már nem csak én, hanem az elmúlt tíz évben a vendégeim is megtapasztalják, hogy teljesen más életminőség úgy élni, hogy a testünk kiszolgálja a mindennapjainkat. A Pilates visszaadja a vitalitást, erősebbé, jókedvűvé tesz, és felpezsdíti az elmét.

Az órán nem az izomtömeg növelés, hanem a szép tónusos és rugalmas izomzat kiépítése a cél. A gyakorlatok alatt megtanulunk koncentrálni a légzésre, a helyes tartásra és a pontos kivitelezésre.

Megtanuljuk használni az erőközpontot ami megadja a Pilates mozgás alapját és kiindulópontját.”

“A sportban és az életben is arra kell összpontosítanod, amit akarsz!”  – Andrew Matthews

Az Öntőház udvar területét a foglalkozás idejére polifoammal borítjuk be, de kérjük, hozz magaddal saját jógamatracot mert a járványveszély miatt azt nem tudunk biztosítani.

Öltözési lehetőséget sajnos csak a nyilvános mosdókban tudunk biztosítani, ezért amennyiben megoldható kérjük érkezz jógához megfelelő kényelmes, a mozgást nem akadályozó jógaöltözékben és vizet is hozz magaddal.

Esőhelyszín: Rendezvényterem, Aula

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Várkert Bazár legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Várkert Bazár az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével vár.

A Várkert Bazár fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja.

Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség.

Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről Várkert Bazár közleményt ad ki.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

További ajánlataink


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!