Program


Veress Ábel zongoraestje

Veress Ábel zongoraestje

Veress Ábel zongoraművész gyakran ad önálló koncerteket, célja a klasszikus zene népszerűsítése. A műsor kizárólag olyan műveket tartalmaz, melyek képesek megérinteni egyaránt a hozzáértő, egyaránt a laikus közönséget is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 31. szombat, 21:00

Veress Ábel zongoraestje

Veress Ábel zongoraművész a Liszt Ferenc Zeneakadémia hallgatója. A 2019-es bukaresti Magyar Zene Fesztivál Cziffra György tehetségdíjasa. Gyakran ad önálló koncerteket, célja a klasszikus zene népszerűsítése. Játszott már Erdély nagyobb városaiban, a Művészetek Palotájában, de a Milánói Világkiállításon is. 2018 nyarától zongoraesteket ad a Balaton közepén, sétahajózással egybekötve, mint a “Balaton Zongoristája”.

Ezen koncerten a klasszikus zene legismertebb művei csendülnek fel, egyedi kivitelezésben. A műsor kizárólag olyan műveket tartalmaz, melyek képesek megérinteni egyaránt a hozzáértő, egyaránt a laikus közönséget is. Az elhangzó műveket rövid érdekességekkel, történetekkel konferálja fel Veress Ábel, ezáltal segítve a zene megértését.

Művek:
- Vivaldi: Négy Évszak
- Tchaikovsky: Hattyúk tava
- Leonard Cohen: Halleluja
- Vangelis: Conquest of Paradise

Ajánlatunk


Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

zenés party két részben

További ajánlataink


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!