Program


Vesztegzár a Grand Hotelben

Vesztegzár a Grand Hotelben

Vesztegzár a Grand Hotelben és egyéb sztorik a Nagykörútról.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 29. szerda, 10:00

A villamoson csak elsuhanunk ezen a szakaszon, pedig van mit nézni bőségesen az Oktogontól a Blaháig. Mindjárt itt van egy igazi olasz palota a Nagykörúton, vagy egy musical színház, vagy a Grand Hotel, ahol 1963-ban tényleg vesztegzár alá helyezték 3 hétre az embereket egy járvány miatt. Hogyan töltötte napjait a vendégsereg és a személyzet a ezalatt a három hét alatt? Milyen járvány lehetett és hogyan okozott pánikot Budapesten és Magyarországon?

űTermészetesen a séta címét Rejtő Jenő egyik legismertebb könyvétől vettem. Nem véletlenül. A ponyvák királyát nem hagyhatjuk ki a sétából, már csak azért sem, mert életének fontos helyszíneit itt a VII. kerületben találjuk.
Szó lesz még a nyüzsgő nagykörúti kávéházakról, az útközben található miniszobrokról, két Nemzeti Színházról, no és persze a pazar belsővel rendelkező New York-palotáról is, ahol akár egy forró kávét is elszürcsölhetsz a séta végén.

A program füstmentes, kérlek, hogy a találkozási ponttól a program végéig ne gyújts rá, köszönöm szépen! Részvétel saját felelősségre. A programváltozás jogát fenntartom! A sétát rossz idő esetén is megtartom.

Tourguide készülék: A programon tourguide készüléket használunk. Amennyiben van bármilyen 3,5 jack dugós fülhallgatód (pl. telefonhoz kapott headset, vagy előző sétáról megmaradt fülhallgató), akkor légy szíves hozd magaddal a sétára és azt használd a készülékhez, így nem kell felhasználnunk egy egyszer használatos fülhallgatót és ezzel Te is hozzájárulsz a környezetünk védelméhez. Amennyiben nem tudsz magaddal hozni fülhallgatót, vagy otthon felejtetted, természetesen továbbra is tudok neked biztosítani a készülékhez.

Egyéb díjak, melyek a helyszínen fizetendőek a részvételi díjon felül: Tourguide készülék 400 Ft/fő
Találkozó: Budapest, Oktogon tér 2.
Térkép: https://goo.gl/maps/DDauC5bPSfRdUGrm6

A séta időtartama kb. 2 óra

Barangolós ügyeleti telefonszám egy órával a program kezdése előtt: 70/2676445
A barangolás vége a Blaha Lujza térnél lesz.

Az Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatot itt találod:
Adatvédelem: https://drive.google.com/file/d/17E9qWU9Yf9q0ROudqk4HKHDC6RQjpSqi/view?fbclid=IwAR1Z8xEOty90jQEC_5Kcx-y779X6rHG_5-GmYXgPbNX-sxdY9czeSHsWIRQ

ÁSZF: https://drive.google.com/file/d/1jxY3jpH8Lb5AKSdmnUO-i7Sg5PO0v_5a/view?fbclid=IwAR16yHIAoOUdCsqvLGQ46sLwXCU6H5uiBbzaQN5PNjmM9A3kwgp6Mrql968

Légy szíves olvasd el!

A programra az aznap érvényben lévő járványügyi szabályok vonatkoznak! Ezek betartását kérem minden résztvevőtől.
Kérdés esetén írj a hello@barangolobk.hu címre vagy üzenj Messengeren a facebook.com/barangolobk oldalon.

Legyél Te is Barangoló!

 

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

További ajánlataink


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!