Program


VI. Textile Art of Today

VI. Textile Art of Today

A Textiltriennálé Határok Nélkül (Trienále textilu bez hraníc, o.z.) civil szerveződés non-profit szervezetként működik, amelynek célja, hogy a visegrádi országok jelenkori textilművészetét annak teljességében, globális keretbe helyezve mutassa be.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Textiltriennálé határok nélkül

A Textiltriennálé Határok Nélkül (Trienále textilu bez hraníc, o.z.) civil szerveződés non-profit szervezetként működik, amelynek célja, hogy a visegrádi országok jelenkori textilművészetét annak teljességében, globális keretbe helyezve mutassa be.

A kiállítás további célkitűzései között szerepel, hogy a textilkészítést új nézőpontokból, új kontextusokban és új lehetőségek tárházaként mutassa be, amelynek keretében bepillantást enged a textilszobrászatba, a konceptuális művészetbe, az objektművészetbe, illetve az installációk mellett a video- és divatművészetbe.

A Textile Art of Today bemutatja a textilkészítés jelenleg érvényesülő világtrendjeit, a különböző országok művészei számára találkozási lehetőséget kínál, valamint érdeklődést teremt a textilművészeti alkotások iránt és bátorítja a művészeket, hogy innovatív és kísérleti projektek segítségével vizuális művészeti alkotásokat hozzanak létre a textilművészet határain kívül eső művészeti területeken. A kiállítás egyúttal párbeszédre invitálja a különféle textilművészeti technikákat felvonultató alkotókat.

Szervező: Textiltriennálé Határok Nélkül Civil Szerveződés (Trienále textilu bez hraníc, o.z.)

A Textile Art of Today kurátora: Daniel Szalai

A Pesti Vigadóban rendezett kiállítás megbízott kurátora: Imre Hanna

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

bohózat két felvonásban

További ajánlataink


2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!