Program


VR Vidámpark ajándékutalvány - bármely VR Vidámpark élményre felhasználható
9

VR Vidámpark ajándékutalvány - bármely VR Vidámpark élményre felhasználható

Szabadon felhasználható a keretösszeg erejéig bármely VR Vidámpark jegy vásárlásakor.
A jegyet időpont nélkül lehet megvásárolni, és a VR Vidámpark Felhasználási Garanciája értelmében a vásárlásról számított egy évig lehet felhasználni.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Az Európában is egyedülálló VR Vidámparkban 2000 négyzetméteren, 3 szinten várjuk látogatóinkat, akik egy speciális felszerelés segítségével ismerhetnek meg különböző világokat.

Egy kalandra hívó, változatos élményeket kínáló világegyetem, ahol beléphetünk egy izgalmas “filmbe”, aminek aktív szereplőivé válunk, de ha csak egy hullámvasúton szeretnénk végigrobogni vagy egy különleges kor rejtélyeit kívánjuk felfedezni, itt ezt is megtehetjük. Egyszerre lehetünk felfedezők, akcióhősök vagy akár belebújhatunk kedvenc karakterünk bőrébe.

A szórakoztatásnak eddig sosem látott formája, Európában is elsőként Magyarországra érkezett meg!

Virtual Reality: (fn) (röv VR) [vəː’tʃuː·ʌ·l riː·æ’lʌ·tiː·] Látszólagos valóság.

A legújabb technológiai eszközök segítségével megteremtett, a valóság érzetét keltő mesterséges, szimulált világ, mely nem csak a látvány és a hangok, hanem az illatok, a tapintás, a hőmérséklet, a legkülönbözőbb effektek segítségével lehetőséget biztosít arra, hogy a kiskamaszok, a tinik, a felnőttek kiszakadjanak a hétköznapokból.

Ajánlatunk


Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak kötelező! Szingliknek még inkább!

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

További ajánlataink


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!