Program


VW szánkó túrák Normafán - VW szánkó bérlés (1 nap)
2

VW szánkó túrák Normafán - VW szánkó bérlés (1 nap)

Találós kérdés: két betű, a biztonság, a formatervezés csúcsa, márkajel, mely gyakran eltűnik az autó hűtőrácsáról. A győzelem és megbízhatóság jele. Ezen a túrán egy igazi Volkswagent vezethetsz! Az autóiról híres cég elkészítette üvegszálas szánkóját, melyet csak nálunk próbálhatsz ki. Van ehhez jobb hely a fővárosban Normafán kívül? A szánkó külföldi utazásokhoz is bérelhető!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

VW szánkó túrák Normafán

Eszközbérlés az év bármely napján lehetséges.

Találós kérdés: két betű, a biztonság, a formatervezés csúcsa, márkajel, mely gyakran eltűnik az autó hűtőrácsáról. A győzelem és megbízhatóság jele. Ezen a túrán egy igazi Volkswagent vezethetsz! Az autóiról híres cég elkészítette üvegszálas szánkóját, melyet csak nálunk próbálhatsz ki. Van ehhez jobb hely a fővárosban Normafán kívül?  A szánkó külföldi utazásokhoz is bérelhető!


Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A Holle anyó a Müpa 2020-as zeneműpályázatának gyermekopera kategóriájában nyert díjat. Szerzője, Csengery Dániel több színdarabhoz és filmhez - például a Liza, a rókatündérhez - komponált zenét, számos művével pedig kifejezetten a fiatalabb közönséget célozta meg.

További ajánlataink


Bartos Erika nagysikerű mesesorozatának epizódjaiból Nagy Orsolya készít színházunk számára színpadi forgatókönyvet. Az óvodás korú nézőinknek szánt előadást a Kolibri…

„A koncert keretét Bach Máté-passiója adja, de Jézus szenvedéstörténete mellett együttérzésünket fejezzük ki más ártatlan áldozatokkal is” – foglalja össze…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!