Program


Winecaching túrák a Mátrában / 8-20 fő részére

Winecaching túrák a Mátrában / 8-20 fő részére

Az új, progresszív társasjáték egyszerre tanítja meg a tradíciók tiszteletét és a modern kor kihívásaira való megfelelési technikák legjobbjait. A geocaching speciális változatában új tartalommal, egészen pontosan borral töltjük tele a formát.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A csapattagok szellemi ereje összeadódik és a technika vívmányaira hagyatkozva logikai és szellemi fejtörők, útvesztők révén jutnak lépésről lépésre közelebb a kincshez, vagy akár egy történelmi mátrai borkülönlegességhez, pincéhez.
A mátrai borvidéken igen sok pince található, közel 450 termelő számára jelent megélhetést a szőlő.  E hagyományokkal rendelkező szőlő- és borkultúra megismerése, feltérképezése olyan csapatépítő eszközöket rejt magában, amelyek túlmutatnak a hegy levének egyszerű kóstolásán, hiszen évszázados, ma is működőképes mechanizmusokat tárnak fel, vagy éppen azt mutatják be, hogyan épülnek be az újdonságok, a máshonnan adaptált, felhasználható, továbbfejleszthető elemek.
A program javasolt helyszíne Mátrafüred, de a winecaching általunk kidolgozott, speciális változata az ország bármely pontján kivitelezhető. Az elrejtett ládikában ugyanis nem csak a jó bor és az elkészítéséhez szükséges tudomány lapul, nem csak az adott borvidék tradíciói, a borfogyasztás etikettje, gasztronómiai ismeretek rejtőznek benne, hanem az a palack is, amelyben az adott munkahelyi kollektíva csapattá formálásának buborékjai feszülnek. Segítünk megtalálni a ládát, s felnyitni a palackot, a siker érdekében kihúzni a dugót, de oly módon, hogy az értékes nedű ne vesszen kárba, a csapat pedig szórakozva tanulja meg, hogyan hozhatja ki magából a maximumot.

Csoportoknak, kisebb társaságoknak ajánljuk!

A túra indulási időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1.- Mátrafüred  és környéke – 09.00-17.00 óra között, előre egyeztetett időpontban!
Programidő: 1-2 óra – Túra hossza: 3-10 km (igény szerint)

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

További ajánlataink


Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!