Program


Winecaching túrák Normafán / ( 8-20 fő részére)
5

Winecaching túrák Normafán / ( 8-20 fő részére)

Az új, progresszív társasjáték egyszerre tanítja meg a tradíciók tiszteletét és a modern kor kihívásaira való megfelelési technikák legjobbjait. A geocaching speciális változatában új tartalommal, egészen pontosan borral töltjük tele a formát.
Garantált élmény az egész csapat számára, ugyanis ez a program nem a “száraz” tanulásról szól!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Winecaching túrák Normafán

Az új, progresszív társasjáték egyszerre tanítja meg a tradíciók tiszteletét és a modern kor kihívásaira való megfelelési technikák legjobbjait. A geocaching speciális változatában új tartalommal, egészen pontosan borral töltjük tele a formát. A csapattagok szellemi ereje összeadódik és a technika vívmányaira hagyatkozva, vagy akár a papíralapú térképpel való tájékozódás nosztalgikus, ám annál kalandosabb élményével, logikai és esetleg szellemi fejtörők, útvesztők révén jutnak lépésről lépésre közelebb a kincsekhez. Jánoshegy és Hárshegy gyönyörű ösvényein, a környéket felfedezve, s némi professzionális háttérinformációval is felvértezve (amit a megjelölt pontokon palackposta rejt) lehet részese a társaság egy újszerű borkóstolónak, kiváló Mátrai borpalettából…
Garantált élmény az egész csapat számára, ugyanis ez a program nem a “száraz” tanulásról szól!

Csoportoknak, kisebb társaságoknak ajánljuk!
Helyszín: Normafa
Túra hossza: 5-10 km (igény szerint)
Létszám: 8-20 fő

2018. április 1-től erdőhasználati díj és balesetbiztosítás (extrém sportok) KÖTELEZŐ ÉS MINDEN AZNAP IGÉNYBE VETT SZOLGÁLTATÁSUNKRA ÉRVÉNYES!

Rendezvényekre is bérelhetőek!
Legyen szó vállalati vagy magán eseményről, vagy egy különleges alkalomról ezek az eszközök hozzásegítik ahhoz, hogy az elképzelt összejövetel valóban sikeres legyen. Ajánljuk létszámtól függetlenül minden olyan rendezvényre (sportnap, céges nap, falunap stb..), ahol a cél az egyediség, ahol a legfontosabb a vendégek elkápráztatása. Ezek az eszközök kihagyhatatlanok, ha olyan programot szeretnének megvalósítani, amely sokáig emlékezetes marad a meghívottak, vagy az arra ellátogatók számára.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

További ajánlataink


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!