Program


Zene és vizualitás  - Üveggyöngyjáték

Zene és vizualitás - Üveggyöngyjáték

kamara.hu – a Zeneakadémia kamarazenei fesztiválja
Zene és vizualitás
Üveggyöngyjáték

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 17. szombat, 18:30

Roman Rabinovich műsora – zene és vizualitás

A fesztivál művészeti vezetői: Simon Izabella és Várjon Dénes Diana Cohen (hegedű), Roman Rabinovich (zongora)

Ahogy Hesse regényében, Az üveggyöngyjátékban összekapcsolódik tudomány, művészet és vallás, úgy gyakran a való életben is találkoznak emberekben különböző képességek, tehetségek. A kamara.hu idén számos ilyen sokoldalú művészt, zeneszerzőt vonultat fel. Ahogy Hesse nemcsak író, de nagyszerű festő is volt, ahogy Messiaen különleges dimenzióban egyesítette a zenét a vallással, vagy ahogy Ligeti kiváló matematikai érzékével a tudomány különböző területeit illesztette össze a zenével, úgy az előadók terén is megfigyelhető ez a sokoldalúság. A 2018-as fesztivál rendhagyó eseményén Roman Rabinovich zongoraművész mutatja be egyetlen audiovizuális koncerten két szenvedélyét: feleségével, Diana Cohen hegedűművésszel közös zenélése alatt saját animációi, képei mesélnek majd el egy, az elhangzó művekhez kötődő történetet.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

További ajánlataink


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!