Program


ZENEDÉLután - alsósoknak NYÁR

ZENEDÉLután - alsósoknak NYÁR

Idén, Évszak koncertek címmel az UP Újpesti Rendezvénytér ad teret az előadásoknak. Mindegyik alkalmon Vivaldi Négy évszak sorozatából egy hegedűversenyt mutatnak be, emellett pedig a zeneszerző életéről és koráról is tanulhatnak a kicsik és egy-egy hangszerrel is közeli ismeretséget köthetnek.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 10. péntek, 15:00

A gyermekeknek szóló zenei bérletek a MÁV Szimfonikus Zenekar közreműködésével 2013 óta töretlen sikerrel működnek.

Idén, Évszak koncertek címmel az UP Újpesti Rendezvénytér ad teret az előadásoknak. Mindegyik alkalmon Vivaldi Négy évszak sorozatából egy hegedűversenyt mutatnak be, emellett pedig a zeneszerző életéről és koráról is tanulhatnak a kicsik és egy-egy hangszerrel is közeli ismeretséget köthetnek.
A zenehallgatás mellett a vizualitásnak is nagy szerepe van: különböző természeti képekkel és képzőművészeti alkotásokkal is készülnek a gyerekeknek.

Az előadás időtartama: kb. 60 perc

1. előadás: Ősz 2018. november 9. péntek 15 óra
2. előadás: Tél 2019. január 25. péntek 15 óra
3. előadás: Tavasz 2019. március 8. péntek 15 óra
4. előadás: Nyár 2019. május 10. péntek 15 óra

Kép forrás: wikipédia

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

További ajánlataink


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) –…

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!