Program


Zilah hercege

Zilah hercege

A Bakony erdeiből bontakozó cselekmény igazi huszáros-cigányos történet, itt az idő és a lehetőség, hogy beletekintsünk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 25. hétfő, 19:00

A 2019.03.25-ére meghirdetett előadás elmarad.

Alfano: Zilah hercege (koncertszerű előadás)

Franco Alfano leghíresebb tette alighanem az, hogy a – Toscanini javaslatára – végül hozzá forduló Puccini család felkérésére befejezte a vázlatokban maradt utolsó operát, a Turandotot. De természetesen ehhez saját jogon is az itáliai verizmus jelentős személyiségének kellett lennie, mégis igen ritkán veszik elő műveit. Egy Puccini korát és hazáját szemléző tematikus évadban viszont lehetőség nyílik erre, pláne, ha magyar érintettséget is találunk benne. A szerző maga korában híres művei (pl. a Cyrano de Bergerac vagy a Resurrezione) mellett a Zilah hercegének születését nagy nevek állják körül: Illica, a szövegíró, Puccini librettistája, Ricordi, a kiadó, Puccini kiadója – a premierre 1909. február 3-án, Genovában került sor. A Bakony erdeiből bontakozó cselekmény igazi huszáros-cigányos történet, itt az idő és a lehetőség, hogy beletekintsünk.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

További ajánlataink


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!