Program


ZÖLDÖVEZET - ÖKOBABA
2

ZÖLDÖVEZET - ÖKOBABA

A zöldövezet segít megtalálni az utat egy tudatosabb, környezetbarát élethez.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 16. szerda, 18:00

2019. szeptember 18. | szerda 18:00

A zöldövezet segít megtalálni az utat egy tudatosabb, környezetbarát élethez.
„PELENKATAPIZÓ” WORKSHOP | ISMERKEDÉS A MOSHATÓ PELENKÁK CSODÁS VILÁGÁVAL

Egyre többet hallani újra a mosható pelusozásról, de sokaknak még mindig a koszos pelus suvickolása jut eszébe róla a patakparton. Ezen a délutánon megmutatjuk, hogy miért jó választás a „mosizás” a babának, a környezetnek és a pénztárcának egyaránt. Bemutatjuk a különböző pelenkatípusokat, beszélünk a mosásukról és tárolásukról. Várjuk azokat, akik már a babavárás alatt szeretnének tájékozódni, és azokat is, akik nagyobb babával még nem mertek belevágni. A foglalkozás interaktív, workshop jellegű lesz, lehetőség nyílik a pelusok, betétek és kiegészítők megtapizására is.
A foglalkozást Tóth-Zerényi Kata, a Zöldbolt korábbi vezetője tartja, akit kislánya is elkísér.

2019. október 16. | szerda 18:00

A zöldövezet segít megtalálni az utat egy tudatosabb, környezetbarát élethez.
KÖRNYEZETBARÁT BABA | TUDATOS BABAVÁRÁS ÉS MINDENNAPOK

Napjainkban egyre többen figyelnek oda a környezetbarát háztartásra és mindennapokra. Szelektíven gyűjtjük a szemetet, kulacsot és vászonszatyrot viszünk a táskánkban mindenhova. Amikor pedig kiderül, hogy nemsokára bővül a család, még jobban elkezdjük átnézni az otthoni tisztítószereket, kozmetikumokat. Ebben szeretnénk segíteni előadásunkkal, melyben sorra vesszük a felmerülő kérdéseket. Lesz szó a vegyszerek és veszélyes kozmetikumok alternatíváiról, a takarítás és mosás bababaráttá és egyszerűbbé tételéről. Elárulunk egyszerű, otthon elkészíthető recepteket, melyek a babának és a környezetnek is biztonságosak. Megmutatjuk, hogy a reklámok csillogó és túlfogyasztásra ösztönző világa helyett hogyan lehet egyszerűen és olcsón boldog ökobabákat nevelni.
A foglalkozást Tóth-Zerényi Kata, a Zöldbolt korábbi vezetője tartja, akit kislánya is elkísér.

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

További ajánlataink


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!