Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Zerkovitz Béla, a slágergyáros - Koltai-Kun-Fellegi-Nógrádi

Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Zerkovitz Béla, a slágergyáros - Koltai-Kun-Fellegi-Nógrádi

Aligha volt Zerkovitz Bélánál népszerűbb dalszerző a századelőn, s ezt a népszerűséget sem a háborúk, sem az egymást váltó rezsimek, sem az azóta ezres nagyságrendben megszülető magyar slágerek nem tudták elhomályosítani. Koltai Róbert és énekművész barátai most arra vállalkoznak, hogy nem csupán megszólaltatják Zerkovitz legnépszerűbb dalait, de színpadi játékban dolgozzák fel a műépítészből lett komponista életét.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 9. hétfő, 19:00

Aligha volt Zerkovitz Bélánál népszerűbb dalszerző a századelőn, s ezt a népszerűséget sem a háborúk, sem az egymást váltó rezsimek, sem az azóta ezres nagyságrendben megszülető magyar slágerek nem tudták elhomályosítani.

 

Előadják:Kun Ágnes Anna operaénekes, Fellegi Balázs operaénekes; Koltai Róbert (Jászai Mari-díjas) színművészNógrádi Gergely főkántor (a Magyar Kultúra és Művészet Nagykövete) és Neumark Zoltán zongoraművész.

 

Jegyár. 4000 Ft

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

További ajánlataink


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!