Program


A Boban Marković Orkestar újévi koncertje

A Boban Marković Orkestar újévi koncertje

Boban Marković újra a Müpa színpadán robbantja be az évet!

Aktuális előadások



A trombitás és zenekara Közép-Európa megkerülhetetlen előadója: rajongók tízezrei hallgatják őket, bárhol is játsszanak Európában, stílusokat ötvöző, szabad örömzenélésük megunhatatlan! Budapesti újévi koncertjük is önfeledt muzsikálást ígér, a balkáni és európai zenei hagyományok keveredésével. Kedvenc országuk továbbra is Magyarország: itt adták legszebb koncertjeiket, itt játszottak a legtöbbet, és itt a legnagyobb a „felhajtás” fellépéseik körül. A szerb zenész már mintegy négy évtizede hazája legjobb trombitásának számít, a Songlines zenei magazin szerint volt már a világ legjobbja is. Legyenek önök is részesei az örömzenélés ünnepének Európa talán legnépszerűbb fúvószenekara, a Boban Marković Orkestar újévi koncertjén!

Rendező: 4Q PRODUKCIÓ Kft.

További ajánlataink


Georg Friedrich Händel – Wolfgang Amadeus Mozart MESSIÁS – KONCERTSZERŰ ELŐADÁS Oratórium három részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

A magyar klasszikus rock történelem három ikonikus zenekara egy este egy helyen, az Edda 50. jubileumi műsorával. Bikini Republic Edda…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!