Program


Az utca embere - Nagyszüleink

Az utca embere - Nagyszüleink

Az est moderátora a közönség sorai között keres beszélgetőpartnereket. Az imprószínészek a beszélgetések során előkerülő történetekből inspirálódnak. Hogy mit hoz ki egy-egy sztori a játszókból, az csak itt és most derül ki.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 30. szombat, 19:00

Az utca embere előadásnak a Nagyszüleink témát adtuk, mert mi úgy érezzük, hogy nagyszüleink, dédszüleink nagy időket éltek meg és számos olyan kalandban volt részük, amelyek mellett a mi életünk szinte eseménytelennek tűnik. Gyere el hozzánk, mesélj, és nézd meg, hogy az Itt és Most Társulat színészei hogyan inspirálódnak a személyes történetekből.

Károly bácsi '56 októberében a New York kávéház második emeletéről egy lopott davaj gitárral lőtte a bevonuló oroszokat. Néhány nappal később az osztrák zöldhatáron átmenekülve Németországba, majd New Yorkba került. Angolul nem tudott, és amikor a kikötőben a 18 éven aluliakat külön csoportba állították, meglógott, és egy buszon potyázva Chicagoba utazott. Hideg volt, Károly bácsinak a rajta lévő ruhán kívül semmije nem volt.                            A buszpályaudvarról kilépve egy templomot pillantott meg, ahová …

Kíváncsi vagy, hogyan folytatódik a történet? Vagy hoznál egy saját családi anektodát?

Ha valamelyik nagyszülőd is veled tartana, az ő jegyét féláron veheted meg.

Ajánlatunk


ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

További ajánlataink


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!