Program


BACSÓ KRISTÓF QUARTET, AKOSH S. UNIT

BACSÓ KRISTÓF QUARTET, AKOSH S. UNIT

Az egyik legsokoldalúbb magyar szaxofonos Bacsó Kristóf szintén többször fellépett már az elmúlt években a Pécsen, azonban – a pécsi közönség által jól ismert – Oláh Kálmánnal létrehozott quartetjét most hallhatja először a közönség a Fonó színpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 31. péntek, 20:00

A quartet repertoárja főként Bacsó és Oláh kompozícióiból áll, melyek a mainstream jazz, a magyar népzenei örökség és a kortárs klasszikus zene stíluselemeit is rendkívül avatott módon, új minőséget létrehozva illeszti egyedi zenei koncepcióba. Nagybőgőn az ország egyik legkeresetteb muzsikusa Barcza Horváth játszik, dobokon a kiváló fiatal tehetség Gyárfás Attila működik közre.

Bacsó legutóbbi albuma Pannon Blue címmel jelent meg a BMC Records kiadásában, amely 2017-ben elnyerte a Gramofon magazin „Az év magyar jazzlemeze” díját. Részben erről a lemezről is hallhat darabokat a Metronóm Klub közönsége május 23-án, mely felejthetetlen koncertnek ígérkezik a klub éves programjában.

 

Bacsó Kristóf Quartet:

Bacsó Kristóf – szaxofon
Oláh Kálmán – zongora
Barcza Horváth József – nagybőgő
Gyárfás Attila – dobok

Ajánlatunk


Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a miénk, ahogy azt Dés-Geszti csupa érzelem, csupa dallam betétdalában éneklik a szereplők.

Znajkay Zsófia: Péntek úr csodálatos barátai 5+ Bemutató: 2023. október 6. 100 perc, 1 szünettel

További ajánlataink


Tosca Élő operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából két szünettel, 210 perc, 2024 olasz nyelven, magyar és angol felirattal

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!