Program


BEMUTATÓ - SILVER SWAN  • Kulcsár Noémi Tellabor

BEMUTATÓ - SILVER SWAN • Kulcsár Noémi Tellabor

2020 tavaszán a Kulcsár Noémi Tellabor társulat tagjai egy új immerzív táncszínházi előadást hoznak létre. Kulcsár Noémi koreográfus három táncos izgalmas, kísérleti össztáncán, valamint egy nagyon is mai történeten keresztül keresi a kapcsolatot Csajkovszkij A hattyúk tava című klasszikusával, a balettirodalom talán legismertebb darabjával.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 21. szerda, 19:30

Bemutató - SILVER SWAN
Kulcsár Noémi Tellabor

Időtartam 50 perc
Korhatár +12

A SILVER SWAN egy fiatalember történetéről szól, aki megannyi nő és leány, megannyi elvarázsolt hattyú között keresi igaz szerelmét. Útja álmok, függőségek, vágyak és tiltások labirintusán át vezet - közben viszont valami rendre közé és kiválasztottja közé áll. Az, ami visszatartja ugyanolyan titokzatos számára, mint az, amit keres. Képes lesz mégis célt érni? Mi másra bukkanhat még? És mi az ára a valódi szerelemnek?

2020 tavaszán a Kulcsár Noémi Tellabor társulat tagjai egy új immerzív táncszínházi előadást hoznak létre. Kulcsár Noémi koreográfus három táncos izgalmas, kísérleti össztáncán, valamint egy nagyon is mai történeten keresztül keresi a kapcsolatot Csajkovszkij A hattyúk tava című klasszikusával, a balettirodalom talán legismertebb darabjával. A SILVER SWAN ezért egyszerre újraértelmezés, kommentár és megrázó párbeszéd múlt és jelen között.

Látvány: Rubi Anna
Dramaturg: Cseh Dávid
Koreográfus: Kulcsár Noémi Harangozó-díjas

Ajánlatunk


A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

További ajánlataink


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!