Program


"Best of" Táncoló Filmkockák • Lakatos János

"Best of" Táncoló Filmkockák • Lakatos János

A Nemzeti Táncszínház legnépszerűbb saját előadás-sorozatának búcsúelőadása. Ez a 11. évadát ünneplő egyedi - és rendszeres teltházzal büszkélkedő - sorozat szórakoztató formában mutatja be a film- és táncművészet közös történetét Lakatos János nívódíjas koreográfus, a Magyar Táncművészeti Egyetem tanárának multimédiás előadásában.  több...

Aktuális előadások



Ebben az egyszeri epizódban 130 év teljes filmtörténetének legkedveltebb jeleneteit ollózzuk össze egy színes csokorrá, melyben fotóritkaságok, táncos legendák, felejthetetlen filmrészletek és meglepő történetek bújnak elő a kulisszák mögül! Az első magyar filmtől Hollywood utolsó nagy dobásáig, néha szteppcipőben, néha spicc cipőben, tornacsukában vagy mezítláb áttáncolva az időn, bepillantunk a a sztárok életébe, és a filmkészítés titkaiba. Jó hangulat, és a szórakozva tanulás élménye vár mindenkire ebben a vérpezsdítő 110 percben!

 

Előadó: Lakatos János nívódíjas koreográfus, a Magyar Táncművészeti Egyetem tanára

További ajánlataink


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!